foto door Sjoet.xyzHoi, ik ben Isabelle!

Mijn naam is Isabelle Kersten en ik ben dol op acteren, zingen en dansen. Kortom: musicals!

Helemaal gek van musicals

Zolang ik me kan herinnering dans en zing ik. Vanaf mijn zevende ben ik in het weekend naar musicalles gegaan. Van RTL Telekids Musicalschool, naar RTL Talent Academy, Barry Stevens' Broadway Talents en nu bij Musical Master in Amsterdam. Tijdens een bezoek aan The Lion King heb ik ooit geroepen "dit wil ik ook!" En zo heb ik al in diverse voorstellingen gestaan: met hoofdrollen in eindmusicals van RTL, met een hoofdrol in de jeugdopera Brundibar en twee jaar op rij in de kerstshow It's Christmas Time. Ik geniet telkens op het podium!

Mijn eerste filmrol...

In 2018 heb ik meegespeeld in "All You Need Is Love, de film". Mijn eerste filmrol, als edelfigurant, in de grootste kerstfilm van het jaar. Inmiddels heb ik meerdere keren voor de camera gestaan, o.a. met Barrie Stevens in een kerstfilmpje en bij Nickelodeon voor de Kids Choice Awards. Bij De Toneelmeester in Amsterdam heb ik acteerlessen gevolgd.

Mijn droom: actrice worden! Of musicalster!

Inmiddels heb ik niet alleen musicalles in het weekend, maar de hele week. Ik zit op een speciale middelbare school waar ik vwo met de vooropleiding musical combineer. Zo werk ik langzaam maar zeker naar mijn droom: actrice of musicalster worden!

www.isabellekersten.nl    copyright / disclaimer    foto's door Sjoet.xyz