foto door Sjoet.xyzOp het podium of voor de camera!

Ik voel me er thuis: in het theater of op de set.

All You Need Is Love

Mijn allereerste filmrolletje als leerling in de klas van de verliefde juf in All You Need Is Love. De dagen op de filmset waren geweldig, echt super!

It's Christmas Time!

In de prachtige kerstshow It's Christmas Time! (van Van Tok Music, Haarlem) heb ik als Holly Jolly Kid gedanst, gezongen en geacteerd. Zo speelde ik Elfje in de (Engelstalige) video It's Christmas Time met Barrie Stevens als kerstman. En ik heb er samen met Vajèn van de Bosch opgetreden!

Jeugdopera Brundibár

Voor de viering van 75 jaar bevrijding is de jeugdopera Brundibár in alle Limburgse steden opgevoerd. Ik speelde een van de hoofdrollen: het oudste zusje Roosmarijn. Regisseur Dönci Banki heeft er een heel mooie herdenking van de Joodse slachtoffers van gemaakt. Hij liet mij vrij in mijn dans en acteren en liet me zelfs tapdansen in de voorstelling.

Eindmusicals RTL Talent Academy

Bij de RTL Talent Academy wordt elk jaar afgesloten met een eindmusical. Ik heb telkens een hoofdrol gespeeld in deze voorstellingen vol kinderen èn bekende musicalsterren. Zo was ik Agressiefje in "O Dy Zeeën" en Milou in "Tien in de Lucht". In de voorstelling "Shakespeare's Midsummer Night's Dream" heb ik Elfenkoningin Titania gespeeld.

www.isabellekersten.nl    copyright / disclaimer    foto's door Sjoet.xyz