foto door Sjoet.xyzMusical Master

In 2020 zijn Chiel van Tok en Matthijs van der Meer begonnen met Musical Master (www.musicalmaster.nl)! Waar Barrie Stevens gestopt is, gaan zij verder. Elke zondag weer de hele dag les: zang, tapdans, klassiek ballet, jazz dans en acteren. En theorieles. Helemaal geweldig! Hoe ik zover ben gekomen, vertel ik hieronder:

RTL Telekids Musicalschool: Kidsclub Eindhoven

Op mijn zevende ben ik begonnen in de Kidsclub Eindhoven van de RTL Telekids Musicalschool (www.telekidsmusicalschool.nl). Het was helemaal wat ik wilde: zingen, dansen n acteren!

RTL Talent Academy: Topclub Den Bosch

Na een jaar kidsclub Eindhoven heb ik auditie gedaan voor de Topclub van de RTL Talent Academy (www.rtltalentacademy.nl). Ik werd toegelaten tot Topclub Den Bosch! En dat betekende drie uur les, elke zaterdag.

Barrie Stevens' Broadway Talents Academy

Vanaf mijn elfde heb ik twee jaar les gehad bij Barrie Stevens' Broadway Talents Academy in Amsterdam, van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer. Elk zaterdag zang, tapdans, klassiek ballet, jazz dans en acteren.

De Toneelmeester Amsterdam

Om nog beter te worden in acteren heb ik lessen gevolgd bij De Toneelmeester in Amsterdam. Een geweldige wekelijkse uitdaging. Helaas qua timing even niet te combineren met mijn schoolrooster.

Middelbare school: VWO met vooropleiding musical

O ja, doordeweeks ga ik gewoon naar de middelbare school. Ik doe VWO samen met de vooropleiding musical bij Valuascollege (ism Fontys Hogeschool). Heerlijk, elke dag zang, dans en toneel!

www.isabellekersten.nl    copyright / disclaimer    foto's door Sjoet.xyz